Top
bestellen
Alle knuffels zijn uniek en met veel zorg handgemaakt, zodat de knuffel zoveel mogelijk op de tekening lijkt. Zo heb jij een dierbare knuffel, helemaal volgens je eigen ontwerp! Tekenjeknuffel heeft een wachtlijst. Wanneer je knuffel aan de beurt is, is deze na maximaal 4 weken klaar en wordt dan snel naar je opgestuurd.

Je kan een bestaande kindertekening opsturen, of een kindertekening die speciaal is gemaakt voor tekenjeknuffel. Of misschien heb je als volwassene wel een tekening die je zelf als kind maakte en waar je graag een knuffel van wil laten maken.
  1. Mail me de tekening naar tekenjeknuffel@gmail.com, samen met je adresgegevens.
  2. De knuffel wordt ongeveer 40 c.m. hoog, kleiner mag ook als je dat wilt. Een knufffel kost 120 euro (bij tekenjeknuffel is verzenden binnen Nederland gratis). Wanneer een tekening erg veel extra's of details heeft, kan het zijn dat er wat kosten bijkomen. Ik stuur je een factuur met de specificaties. Daarin staat ook een bankrekeningnummer waarnaar je het bedrag kan overmaken. Zodra het geld is overgemaakt, kan ik beginnen met het maken van de knuffel.
  3. Ik kijk goed naar je tekening, bedenk hoe ik ervoor zorg dat de knuffel zoveel mogelijk op de tekening zal lijken. Vervolgens maak ik een patroon op maat.
  4. Alle materialen die gebruikt worden, zijn biologisch (organisch/ecologisch). Ik zoek stofjes en andere materialen die zoveel mogelijk overeenkomen met de kleuren en patronen van de tekening. Dan wordt je knuffel handgemaakt door Anna van tekenjeknuffel (het duurt vier weken om de knuffel te maken).
  5. Als de knuffel klaar is stuur ik de knuffel naar je op. Ik hergebruik dozen voor het versturen van de knuffel, dat is fijn voor het milieu.
  6. Leg geen (grote) knuffels in het bedje van je baby. Laat kleine kinderen niet alleen met grote knuffels.